Motorkerékpár felújítások, javítások, xmotor szerviz referenciák

Hengerfúrás és hónolás

Hengerfúrás és hónolás

Kétütemű és négyütemű motorkerékpárok hengereinek fúrása, hónolása nagyprecízitásu gépeinken. A fúrt és hónolt hengerekbe akár egyedi dugattyúk készítése századpontossággal. Törött vagy sérült hengerek javítása újra hüvelyezéssel.
Hengerfúrás és hónolás rendeléshez még csak ki sem kell mozdulnod otthonról! Szerződött partnerünk a GLS Hungary segítségével jut el hozzánk az alkatrész, amely elkészülte után, futárszolgáltatás révén jut vissza hozzád a postaitól jóval kedvezőbb díjazás mellett.

Motorkerékpár szerviz

Motorkerékpár szerviz

Motorbontónk vásárlói gyakran fordultak hozzánk különböző motorkerékpár javítással kapcsolatos szaktanácsért, illetve kértek fel minket kisebb-nagyobb javításra és egyéb motor szervizelési feladatok elvégzésére. Kéréseiket mindig örömmel vállaltuk, és elégedettségük, valamint az egyre növekvő szerviz szolgáltatási igényeknek eleget téve vezettük be új, motorkerékpár szerviz szolgáltatásunkat.
Online árajánlat kérési- és rendelési lehetőség, kedvezményes futárszolgálat és szerviz teherautónk biztosítják, hogy az Xmotor Szerviz bárki számára országszerte elérhető legyen.

Egyedi alkatrész gyártás

Fémalkatrész gyártás

Egyedi motor- és autóalkatrészek gyártása veterán járművekhez, minta vagy terv alapján, rövid határidővel. Tengely, kar, lánckerék vagy bármi ami az öreg motorban tönkrement, elkopott – kérd kollégáink segítségét, tanácsát a megoldandó problémában, gépműhelyünkben biztosan meg fogjuk oldani a feladatot.

komplett motorkerékpár felújítás

Motorkerékpár felújítás

Motorblokk vagy komplett motorkerékpár javítása szervizünkben, nagy precizitással, garanciával. Motorkerékpárok, blokkok felújítása – szerződött partnereink segítségével – a legspeciálisabb feladatok esetében is versenyképes árakkal várja megrendelésed. Legyen szó főtengely felújításról vagy sárvédő krómozásról, mindenben tudunk segíteni. A szállítás miatt sem kell törnöd a fejed, futár partnerünkkel vagy saját teherautónkkal szinte bármit műhelyünkbe hozunk.

Szolgáltatásainkat gyorsan és egyszerűen megrendelheted online. Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol minden kérdésedre telefonon, vagy emailen keresztül, de fontos, hogy tudd:
megrendeléseket kizárólag a weboldalunkon keresztül veszünk fel! Ez még akkor is így van, ha személyesen  adod majd le a munkadarabot balatonmagyaródi műhelyünkben.
Megrendeléskor választhatsz, hogy a munkát személyesen, a budapesti üzletünkön keresztül juttatod le hozzánk, vagy leadod közvetlenül a balatonmagyaródi műhelyünkben, esetleg küldjünk futárt érte az általad megadott címre.
Sikeres megrendelést követően, amint a futárunk is leszállította műhelyünkbe a munkát, a lehető leggyorsabban és legmagasabb minőségben elvégezzük amivel megbíztál bennünket, majd azt követően visszajuttatjuk hozzád a kész munkadarabot, amilyen gyorsan csak lehetséges.

Hogy miért minket válassz?

  • Magas minőségi követelmények alapján, nagy precizitással dolgozunk.
  • Minden munkánkra garanciát vállalunk, ha a beszerelést szakember végzi.
  • Velünk kényelmes, mert mi házhoz megyünk a munkadarabért.
  • Gyorsabbak vagyunk, mint gondolnád: hengerfúrás és hónolás, alkatrész csere lehetőséggel!
  • Hiszed vagy sem, minket is jó érzéssel tölt el ha úgy húz a géped, ahogy szeretnéd!
  • Mert mégiscsak lehet valami oka annak, hogy 10.000 Facebook rajongó kedvel minket, csatlakozz Te is elégedett vásárlóink körébe!

Ügyfeleink írták

“Korábban többször rendeltem az xmotoros srácoktól apróbb alkatrészeket, de én annyira nem vagyok benne a motorjavításban, nem is ez a szakmám, szóval örültem, hogy a kedvenc csapatomat bízhattam meg a gépem rendbetételével. Szuper lett a kecske, nem kérték ki a szemem, fasza is lett, teljesen meg vagyok elégedve! Csupa pozitív!!! :)”
Szendrői Gergely
“Ezt a futáros dolgot nagyon eltaláltátok! Gratula hozzá! Ilyen olcsón tényleg nem lehet postával sehova csomagot küldeni.”
Varga Árpád
“Ma érkezett meg a frissen fúrt henger a Simsonomhoz, bivaly erős lett! Köszi!!”
Molnár Péter
“Egy öreg Puch-ba kellett nekem egy váltó léptető, és bár nem hittem, hogy ilyen olcsón elkészül… jó lett! Köszi srácok! ;)”
Seffer Tamás

Legfrissebb blogbejegyzések

  • Egyedi építésű Jawa CZ 350 chopper

Hogyan építs choppert a nagyapád régi motorkerékpárjából

2014. március 7.| Hogyan építs choppert a nagyapád régi motorkerékpárjából bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kerék
Ahogy a címben is írtam, unalmas téli napjainkon choppert építünk a Balatonmagyaródi műhelyben, de […]

  • Üvegszál alapú, műgyantás elemek

Hogyan készíts üvegszál alapú, műgyantás elemeket

2012. július 31.| Hogyan készíts üvegszál alapú, műgyantás elemeket bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Előszó

Rengeteget olvasgattam mielőtt belefogtam volna a műgyanta elemek gyártásába. Mindenhol azt írták, hogy nagy szívás […]

  • Motordekni falióra

Ajándék tipp motorosoknak: motordekni falióra

2012. július 31.| Ajándék tipp motorosoknak: motordekni falióra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Motor dekniből készült falióra, exkluzív csomagolásban (limitált darabszám)!

Itt rendelhetsz belőle, katt!

  • Egyedi építésű hójárgány

Egyedi építésű hójárgány

2012. július 31.| Egyedi építésű hójárgány bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Reklám célból építettük műhelyünkben ezt a kizárólag bontott motoralkatrészekből készült gépezetet. A gépezet lelke egy […]